Kuikkakuja 11, Mathildedal, Salo, huoneistoala 86,5 m2, lämmin varasto 10 m2, rak. ala 107 m2+terasseja 137 m2, lähes hoitovapaa piha.

MODERNI ERILLISELLÄ SAUNAOSASTOLLA VARUSTETTU HUVILA LÄNTEEN AUKEAVALLE TONTILLA N. 100 M RANNASTA

Tässä Hucon Oy:n tarjoama mahdollisuus aktiivilomailijalle nopeasti kehittyvässä Meri-Teijossa. Modernit 1- kerroksinen huvila tarjoaa paitsi upeat näköalat terasseilta ja oleskelutiloista, laajat osittain katetut terassit sekä upean sisääntulon autokatoksineen ja varastotiloineen. Suunnittelun kulmakivenä on ollut käytännöllisyys ja energiatehokkuus turhia neliöitä välttäen. Ratkaisu tarjoaa huolettoman tavan viettää vapaa-aikaa kaikkina vuodenaikoina monipuolisessa Meri-Teijossa . Ks. linkki http://www.meri-teijo.fi/fi/Etusivu . Paikka on erityisen sopiva golf-, veneily, laskettelu- tai ratsastusharrastajalle, mutta myös luonnonrauhaa rakastavalle retkeilijälle (luonnonpuisto).

Huvila on valmistunut syyskuussa 2019 ja on heti vapaa. 

Tontti kuuluu Matildan Jalavan alueeseen, on kooltaan 1018 m2 ja sijaitsee n. 100 m etäisyydellä rannasta, joka avautuu länteen. Huvila sijoittuu tontin yläosaan. Alapuolella oleva autokatos rajaa näkyvyyttä naapuriin . Tontti on katettumkuorikkeella eikä edellytä mitään työläitä ylläpitotoimia. Aluetta hallinnoiva Matildan Jalava Oy kiinteistöyhtiö hoitaa ja kehittää yhteistä ranta-aluetta, rantasaunaa ja teitä.

Matildan satamaa.

Satama on uusittu ja siinä on 300 venepaikkaa sekä 3 ravintolaa
Satamassa on 300 venepaikkaa ja 3 ravintolaa

Kuikkakuja 11, huoneistoala 86,5 m2, kerrosala 107 m2, terassien ala 137 m2, uima-allasoptio

Yllä kuva vastaavan kohteen uima-allastoteutuksesta

  

Katso lisäkuvat linkistä: http://www.hucon.fi/fi/gl/2071/45491/kuikkakuja/

Huvila on nykyiset energiatehokkuusvaatimukset täyttävä puurunkoisia talo, jonka voi halutessaan muuttaa myös vakituiseksi asunnoksi. Suorasähköllä toimiva lattialämmitys ja lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihto sekä energiatehokas ilmalämpöpumppu takaavat viihtyisän asumisen niin talvipakkasilla kuin helteelläkin. Alueella on valokaapelilla toimiva tietoverkkko, talossa on kaapelointi valmiina, liittymä on ostajan hankittava. Talon etäohjausautomatiikka  poistaa huolia  sekä vähentää energiankulutusta poissaolessa.

Sisustuksessa on käytetty korkealaatuisia luonnonmateriaaleja. Kuivissa tiloissa on tammiparketti, kosteat tilat  ja eteinen on laatoitettu. Seinät ovat valkoiseksi maalattua kuusipaneelia. Katot ovat valkolakattua, lähes oksatonta mäntyä, makuuhuoneissa valkoista mdf-rimapaneelia. Saunan sisustus on lämpökäsiteltyä leveää haapaa. Kalusteet ja kodinkoneet ovat tunnettujen valmistajien laadukkaita malleja. Keittiön ja kodinhoitohuoneen työtasot ja välitila ovat massiivitamme, samoin naulakon hylly ja ripustintanko sekä kytkinpaneeli.

Saunaosasto on erillinen, jossa on tilava saunatupa, pesuhuone-wc sekä ruhtinaallisen väljä löylyhuone. Kiuas on 10, 5 kW Helo Rocher, jonka 100 kg kivimassa antaa makeat löylyt.

Hintatiedot

Huvila ja autokatosvarasto 395.000 €

Hinta sisältää
- tontti 1018 m2

- Kiinteistöyhtiö Matildan Jalava Oy:n osakkeet, jotka oikeuttavat yhteisen rannan, rantasaunan ja venelaiturin käyttöön
- vesioikeuden yhteisiin vesiin
- vesi-, jätevesi- ja sähköliittymät
- pihatyöt, laatoitukset, terassit, kiinteät valaisimet, istutusaltaan pensaineen ja valaisimineen

Optioita:
- uima-allas lisähintaan 10.000 €  (saunan terassin alla jo nyt valmius altaalle. Hinta sis. altaan, pumpun, suodattimen ja ilmalämpöpumpun veden lämmitykseen energiatehokkaasti)

- asunnon ja saunaosaston lasitus 3.000 €

- kuvissa näkyvä sisustusirtaimisto 5.000 €

Lisätietoja kohteesta

Mikko Huhtala p. 040-5000644